separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U NOVOM JUTRU SAZNAJTE: Može li Johanes Han da natera prištinsko rukovodstvo da ukine namete na robu iz centralne Srbije?


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!


- Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom i Žrakom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom "Politike".

- Iako postoje svedoci da je lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, Apelaciono veće Suda BiH izreklo je oslobađajuću presudu Naseru Oriću za zločine nad Srbima u Srebrenici i Bratuncu. Zašto je u ovom slučaju pobedila politka, a ne pravda, tema je o kojoj ćmo razgovarati sa advokatima Branislavom Tapuškovićem i Aleksandrom Cvejićem.

- Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han danas će se u Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posle čega će otputovati u najavljenu posetu Prištini. Šta možemo da očekujemo od ovog sastanka, može li Han da natera prištinsko rukovodstvo da ukine namete na robu iz centralne Srbije, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Živadinom Jovanovićem, iz Beogradskog foruma za svet ravnopravnih i istoričarem Sašom Adamovićem.

Autor: Pink.rs

- U Srbiji se više od 400.000 parova bori sa problemom neplodnosti, a mnogima je jedino rešenje da dobiju decu - vantelesna oplodnja. Koliko borba za potomstvo može da bude duga i iscrpljujuća i kakav je osećaj kada nakon svega uzmete svoju bebu u ruke, samo su neka od pitanja za naše današnje gošće: Ivanu Kurtevski, koja je osam puta radila vantelesnu oplodnju i koja je danas mama male Nine, mr Jelenu Andrejić, kliničkog farmaceuta Specijalne bolnice za ginekologiju Jevremova i Sandru Subotin Čobanin, glavnu i odgovornu urednicu "Blic žene".

-Planinar Dejan Milojević, ispričaće nam kako je izgledalo osvajanje vrha Ajlend Pik na Himalajima koji važi za jedan od najizazovnijih planinskih vrhova srednje nadmorske visine.

- Pod reflektorima su nam glumci Snežana Jeremić Nešković i Branislav Zeremski, sa kojima ćemo razgovarati o predstavi "Dolče vita" koaj će 7. decembra premijerno biti izvedena u Operi i teatru "Madlenianum".

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Šaku Polumentu koji će nam otkriti kako je došlo do saradnje sa Katrinom Grujić na pesmi "Bonžur".

- A kako teku pripreme za rođendanski koncert benda Zemlja gruva koji je zakazan za 8. decembar u SKC-u, reći će nam pevačica ovog benda Ana Đurić Konstrakta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti