separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SARA RELJIĆ U ZADRUZI 2? Pevačica u Kontraviziji otkriva da li bi ponovo bila deo rijalitija, pa priznala da li je u kontaktu sa Vojketom! (FOTO)


Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju.


Mlada pevačica Sara Reljić veliku popularnost stekla je u rijalitiju „Zadruga“ u kojoj je bila u vezi sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Međutim, po izlasku iz rijalitija suočila se sa raskidom, a sada u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića otkriva u kakvim su odnosima ostali Vojke i ona, kao i da li planira ulazak u drugu sezonu „Zadruge“.

Autor: Promo

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju:

Ja sam odlučila da nešto mnogo i ne izjavljujem o tome jer je to moja prošlost. Svaki raskid teško padne ako ste dugo sa nekom osobom, ako ste bili vezani. Mislim da se to tada na meni i videlo - istakla je Reljićeva i dodala da sa Vojketom više nije u kontaktu:
Ne, ne čujemo se uopšte.

Autor: Promo

S obzirom na to da ju je rijaliti proslavio, Lav je Saru pitao i da li prati „Zadrugu 2“, kao i da li u ovoj sezoni ima svog favorita:

Ne stižem uvek da gledam, ali pratim putem portala. Nemam favorite, tamo su svi igrači. Kad budem videla da je tamo neko iskren, ja ću da ga podržim. Tako se ispostavilo i u sezoni u kojoj sam ja bila. Družila sam se sa nekim za koga sam mislila da je iskren, a nije bio. Dobro u tom momentu je taj neko možda i bio iskren, ali kad neko neprestano menja mišljenje, onda meni to nije zanimljivo - rekla je Sara

A na pitanje da li bi ponovo ušla u najpopularniji rijaliti u regionu, atraktivna plavuša je imala pozitivan odgovor:

Ja bih volela tamo da pevam. Ja volim da pevam uživo i da me vide u tom svetlu - iskrena je bila ona. 

Šta je još rekla o rijalitiju, ali i o svom privatnom životu, gledaoci Televizije Pink saznaće u nedelju od 19.15 časova u emisiji „Kontravizija“.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti