separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KATJA JE ISTA JA: Nataša Bekvalac progovorila o vaspitanju naslednica, pa otkrila sa kojom nije imala probleme! (FOTO)


Ponosna majka.


Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin IN" ovoga puta je ugostila pevača Željka Joksimovića, spisateljicu Mirjanu Bobić Mojsilović, voditelja i kreatora Boška Jakovljevića, kao i pevačicu Natašu Bekvalac.

Autor: TvPink Printscreen

Tokom emisije Nataša je pričala o svojoj trudnoći, istakla je da je sve svoje želje ispunila, a zatim je govorila i o svojim naslednicama Hani i Katji kao i kako se trudi da vaspita svoje ćerke.

Meni je Hana u pubertetu sada. Ima 12 godina, a Katja je mala. Međutim, kao što moj tata kaže, imaš dva igrača i ne možeš istim pristupom da ideš. Ja sa ovim mojim prvim igračem 12 godina nisam imala problem. Njoj je sve dozvoljeno, jer nisam imala šta da joj zamerim - govori Nataša i dodaje:

Autor: TvPink Printscreen

A ovaj moj drugi igrač pokazuje otpor i još je upoznajem, jer pokazuje jedan karakter koji je potpuno za mene druga lekcija i koji je vrlo sličan mom karakteru, pa ja sada ispitujem moje roditelje kako su oni sa mnom, jer sam ja bila jako buntovna - priča Bekvalčeva.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Nataša Bekvalac je zatim dodala i da smatra da je za devojčice najvažnije da budu okružene ljubavlju i da na taj način roditelji ne mogu da pogreše u vaspitanju svojih naslednica.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti