separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

STANI ZORO – provedite subotnje jutro uz ŽIKINU ŠARENICU!


Vaša dobra navika, svakog vikenda na TV Pink.


Širom zemlje i sveta, uz mnoštvo korisnih i zabavnih informacija, gostiju i tema, vodi vas Živorad Žika Nikolić i ovog vikenda.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

U subotnjoj emisiji Mirjana Butulija, direktor centra za kulturu Rakovica, najavljuje takmičarski festival izvorne pesme „Prvi ton“, a Dragoljub Simonović, predsednik opštine Grocka, uz prijatelje i saradnike - Dragana Vujičića, novinara „Večernjih novosti“ i muzičara Sanju Ilića, govori o planovima i aktivnostima ove opštine. - Spremao se za Novu godinu, Srpsku novu godinu, zadovoljni smo kako ljudi prihvataju naše peseme - rekao je Sanja Ilić gostujući u Šarenici.

Autor: TvPink Printscreen

Žika predstavlja i prilog sa svečane akademije iz Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, održane prethodnog vikenda povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i veka od Prisajedinjenja vojvođanskih oblasti Kraljevini Srbiji, o čemu će Žika u studiju razgovarati sa istoričarima.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Među muzičkim gostima su Stiv Hanington, Kenijac iz stare reklame za “Kluz”, u Srbiji poznat kao "Steva Šumadinac”, ali i Nedeljko Bajić

Iako je sin Radoša Bajića u producentskim vodama, on je za seriju “Šifra Despot”, u režiji njegovog oca, za koju potpisuje produkciju sa TV Pink, učinio nešto o čemu odavno mašta – otpevao je i snimio muzički spot.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti