separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Ove nedelje na TV PINK - KRALJ PETAR PRVI u ŽIKINOJ ŠARENICI


Vaša dobra navika, svakog vikenda na TV Pink.


“Ko želi da peva uvek će naći pesmu” – poslovica je kojom će Živorad Žika Nikolić otvoriti “Žikinu šarenicu” u nedelju u 08.30, a odmah potom slušamo Ivanu Šašić sa pesmom “Srećo moja”.

U godini velikog jubileja – Vek od završetka Velikog rata, očekuje nas još jedan filmsko-istorijski spektakl, film “Kralj Petar Prvi“, o kome će Žika u studiju razgovarati sa autorima i glumcima ovog ostvarenja. U studiju će biti Petar Ristovski, reditelj, Lazar Ristovski, koji tumači naslovnu ulogu, i glumci Aleksandar Vučković i Milan Kolak.

Autor: Zillion film

Od priloga gledamo kako je protekao “Beogradski dizajn market”, šta se dešava u Zvezdara teatru, kao i aktivnosti Udruženja poslovnih žena Srbije. Iz Niša nam stiže Saška Rašić, da najavi manifestaciju “Nišvil u Beogradu”, redovni profesor Fakulteta političkih nauka dr Miroljub Jevtić će govoriti o aktuelnim društvenim temama, a upoznaćemo i interesantnu porodicu Sinicki.

Zabavljaće nas pevačice Katarina Živković i Vanja Lakatoš, KUD "Juhor", “Duo Modetaro”, “Tanguango”...

Sasvim dovoljno razloga da ne menjate vašu dobru naviku i ostanete uz “Žikinu šarenicu” i ovog vikenda od 08.30 na TV Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti