separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE MENJAJTE KANAL: Nova epizoda ŠIFRE DESPOT samo što nije počela! (VIDEO)


Epizoda "Voždovački zajam" na programu je večeras od 21.15 na TV Pink


Uzbudljiva će biti 37. epizoda serije „Šifra Despot“, pod nazivom “Voždovački zajam“, koja je večeras od 21.15 na TV Pink. Mnoštvo likova će isplesti priču, a među njima je Nedeljko Bajić u ulozi estradnog menadžera Stefana Žakule. Biće zanimljivo da vidimo kako je nastao spot za pesmu „Stani zoro“, koju je Nedeljko otpevao za seriju, a nakon nedavnog premijernog objavljivanja, već je pobrala mnoštvo pohvala. Uz njegov lik, prvi put u seriji se pojavljuje glumac Nenad Heraković. Biće tu i Marija Petronijević, a u priču se vraća i Boris Milivojević.

Autor: Promo

Okovana snegom, kuća Despotovića spremna je da dočeka goste za doček Nove godine. Iako je predpraznična atmosfera, Milena (Tamara Krcunović) je neutešna. Sve češće spava kod kume Žane (Marijana Mićić) ili strine Agbabice (Olga Odanović). Nesrećna i razočarana, teško prihvata istinu. Još nije rekla Despotu (Đorđe Marković) da nema ni trudnoće, ni bebe.

Autor: Promo

Narednog jutra Života (Radoslav Milenković) u svojoj šupi zatiče starog druga i kolegu, majora Radaka (Duško Premović). Ostavljen od svih i bez ideje gde bi pošao, Radak je potražio sklonište u njihovom dvorištu.

Autor: Promo

U priči se ponovo pojavljuje i Ćira, Despotov drug. Njih dvojica se nalaze na sastanku, kako bi Despot pozajmio novac da vrati Stefanu Žakuli. A Ćira, posle odslužene robije u kojoj je završio zbog svojih sumnjivih poslića, provodi dane u kafani.

Autor: Promo

Za to vreme, Stafan Žakula je opet u gradu. Snima spot za novi hit, okružen svojim kreativni timom. Okolnosti će ga ponovo spojiti sa Despotom Despotovićem.

Ne propustite ovu uzbudljivu epizodi serije "Šifra Despot" večeras na Pinku!

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti