separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U PARTIZANU JE BIO OTPISAN DO 14. GODINE, A DANAS JE REPREZENTATIVAC SRBIJE! Ekskluzivan intervju Aleksandra Mitrovića u emisiji BILJANA ZA VAS!


Aleksandar prvi put na televiziji govori o svom odrastanju, kako je došao u FK Partizan, o porodici i podršci koju je uvek dobijao.


"Biljana za vas", autorska emisija Biljane Obradović, očekuje vas na kanalu Pink 2 i ove nedelje od 18:50 časova.

Za razliku od dosadašnjih, ovonedeljna emisija "Biljana za vas" odstupa od prepoznatljivog koncepta - očekuje vas nesvakidašnji intervju sa reprezentativcem Srbije, Aleksandrom Mitrovićem.

Autor: RTV Pink

Danas poznati napadač Premijer lige i engleskog kluba Fulam, Aleksandar prvi put na televiziji u emisiji "Biljana za vas" govori o svom odrastanju, kako je došao u FK Partizan, o porodici i podršci koju je uvek dobijao.

Aleksandar je sa devet godina došao u Partizan, a iako je šest dana u nedelji putovao iz Smedereva za Beograd, otac mu nije dozvolio da odustane. On je čak do 14. godine bio otpisan u Partizanu, ali ni to nije bio razlog da posustane.

Svaki fudbaler iza sebe ima i te neke teške momente. Ja sam imao sreću da ima podršku roditelja i porodice, nikada mi nisu dozvolili da odustanem šta god da se dogodilo. Uvek su mi govorili da moram da se trudim i da treniram više od ostalih - rekao je Aleksandar između ostalog u razgovoru sa Biljanom.

Autor: RTV Pink

Srpski reprezentativac će govoriti o svim transferima u dosadašnjoj sportskoj karijeri, o odrastanju u rodnom Smederevu, ali i o tome čime planira da se bavi posle nakon profesionalne fudbalske karijere.

Ne propustite ekskluzivan intervju sa Aleksandrom Mitrovićem u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 2. decembra od 18:50 časova samo na kanalu Pink 2.

Autor: RTV Pink

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti