separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U NOVOM JUTRU saznajte kakva je BEZBEDNOSNA SITUACIJA na KOSOVU I METOHIJI


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!


- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Aleksandrom Apostolovskim iz dnevnog lista Politika, i Duškom Vukajlovićem urednikom lista ALO.

- Kako bi nadalje mogla da se razvija situacija na Kosovu i Metohiji, kakve uloge u svemu ovome imaju velike sile, ali i kako danas izgledaju odnosi u svetu i gde je tu Srbija, o svemu ovome razgovaramo sa dugogodišnjom novinarkom i urednicom Ljiljanom Smajlović i urednicom srpske redakcije Sputnik Ljubinkom Milinčić.

- Kakva je situacija po pitanju bezbednosti na Kosovu i Metohiji i šta srpsko stanovništvo može da očekuje, o ovome razgovaramo sa Marijom Đorić stručnjakom za nasilje i ekstremizam i Goranom Petronijevićem advokatom

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Naš gost ovog jutra biće i direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović , koji će nam preneti najnovije informacije vezane za saslušanje Vuka Jeremića u Njujorku na suđenju Patriku Hou , gde je lider Narodne stranke do detalja morao da objasni prirodu svoje veze sa bivšim ministrom policije Hongkonga, koji je optužen za korupciju i pranje novca.

- O sukobu taksitsa i kompanije Car go, i jučerašnjem protestu jednog broja taksista, razgovaramo sa Aleksandrom Bjelićem predsednikom Udruženja taksista Srbije i Aleksandrom Vučićem izvršnim direktorom kompanije Car:go.

- O tehnološkim inovacijama i o tome koliko je važno da Srbija bude u toku sa najsavremenijim tehnologijama, ovog jutra pričamo sa ministrom zaduženim za inovacije i tehnološki razvoj Nenadom Popovićem i direktorom Kolor medija comunicattions Robertom Čobanom

- Pod reflektorima nam je glumac Svetislav Bule Goncić, sa kojim ćemo između ostalog pričati o ovogodišnjoj manifestaciji Trg bajki.

- Oleg Kierjev, saksofonista je naš gost u rubrici Hit jutra, a pored razgovora on će nam i svirati neke od naših najlepših pesama.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti