separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

KONAČNO RAZREŠENJE TEŠKIH PORODIČNIH ODNOSA! Ekipa 'KUĆE OD SRCA' daće sve od sebe da pomiri porodicu Arsić i vrati im nadu u bolje sutra!


U najhumanijem TV serijalu "Kuća od srca" ovog utorka od 22 časa očekuje vas nastavak teške porodične priče porodice Arsić.


Nakon što je Jelena Matijašević u prošloj emisiji saznala da je Novičin brat Saša teško bolestan, sa Žarkom Lazićem je otišla da porodici Arsić saopšti ovu vest.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Dok je Jelena sa majstorima na gradilištu, Žarko je sa Novicom i njegovom majkom otišao da poseti Sašu i pokuša da pomiri zavađene strane.

- Ja sam okrenuo leđa, otišao sam... Takav sam kakav sam - rekao je Saša.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Jelena je otkrila kako je Saša mnogo pio i da se često dešavalo da u takvom stanju podigne ruku i na majku.

Autor: TvPink Printscreen

- Da ti vidiš kako žena od 80 godina plače za sinom, a on je tukao, pošto je bio pijanac. Taj čovek je maltretirao celu porodicu - rekla je Jelena.

Autor: TvPink Printscreen

Ekipa serijala "Kuća od srca" daće sve od sebe da pomiri članove porodice Arsić posle toliko godina ćutanja i da pokuša da natera Sašu da sagleda situaciju drugim očima.

Saša je nakon razgovora sa Žarkom, Novicom i svojom majkom došao na gradilište, a da li je uvideo od kolike je važnosti da se očuva proodica na okupu ili je zatvorio oči i ostao ravnodušan na ruku pomirenja, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi.

Autor: TvPink Printscreen

Da li je Saša došao na gradilište da se pomiri sa bratom ili da sruši njegovu nadu u bolje sutra, saznaćete ako ostanete uz novu epizodu TV serijala "Kuča od srca" u utorak 28. novembra od 22 časa na TV Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti