AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Milovanom Bojićem, direktorom Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i Zoranom Anđelkovićem, nekadašnjim predsednikom Izvršnog veća Kosova i Metohije.

- Ko može da zaustavi trgovinski rat koji nam je objavila Priština i ko će platiti najveći ceh ove nerazumne prištinske odluke, tema je o kojoj ćemo razgovarati ministrom trgovine Rasimom Ljajićem.

- Ko prištinskim vlastima daje vetar u leđa za sve češće provokacije, kome je u interesu stvaranje Velike Albanije, koliko bi to ugrozilo stabilnost regiona i zašto Evropa i međunarodna zajednica ćute na provokacije prištinskih vlasti , tema je o kojoj razgovaramo sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom.

- Kako je prošle nedelje umesto grejanja u sali za fizičko dobila šamar od direktora škole u kojoj radi, ispričaće nam Nevena Stojanov, profesorka fizičkog u Poljoprivredno - tehničkom srednjoškolskom centru "Besdeš Jožef" u Kanjiži.

- Da li je tačno da je trojici dilera umetninama pomogao da galeriji u Minhenu predaju falsifikate poznatih srpskih i hrvatskih slika, koje su procenjene na 700.000 evra? To je pitanje za Nikolu Kusovca, najpriznatijeg srpskog stručnjaka za procenu umetnina.

- Na koji način će privatni detektivi proveravati lažna bolovanja, reći će nam Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.

- Pod reflektorima nam je glumica Jelena Jovičić sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Monti Pajton Spamalot" koja će 17. decembra biti izvedena u Kombank dvorani.

- Pesma koju je Gabrijela Pejčev otpevala u filmu "Južni vetar" ovih dana je apsolutni hit na društvenim mrežama. A danas će je Gabrijela prvi put u našem studiju izvesti uživo.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Katarinu Didanović koja će nam ispričati kako je na snimanju njenog novog spota na granici sa Sirijom upala u ratnu zonu.

#Novo jutro

'