AKTUELNO

Ovo im je prvi put da su razdvojene.

Sanja Stanković, nekadašnja učesnica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" koja je ove nedelje objavila i svoju novu pesmu koju je uradila zajedno sa devojkom Jovanom Tomić Matorom, gostovala je u u današnjoj epizodi emisije "Kontravizija".

Foto: RTV Pink

Autoru i voditelju "Kontravizije" Lavu Pajkiću Sanja je već na početku dok je ulazila u studio otkrila da joj je veoma teško što trenutno nije sa svojom izabranicom, a zatim i opisala kako izgledaju dani bez Matore.

Foto: RTV Pink

Pamtim i bolje dane. Jovana me muči. Moja Jovana. Ne spavam, gledam Zadrugu non-stop, stižu mi klipovi, tu su i hejteri, tu su i novinari, ali šta ću? Ne mogu da joj zamerim neke stvari. Sada znam kako je bilo mojoj mami - govorila je Sanja i dodala:

PROČITAJTE: JESTE, NAMIGIVAO SAM JOJ! Sloba priznao šta se STVARNO dogodilo između Nore i njega, pa otkrio šta će uraditi čim ona bude izašla iz Zadruge! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Nedostaje mi puno. Ovo je prvi put za preko godinu dana da nismo zajedno. Svaki dan smo bile po 24 sata zajedno i ovo je prvi put da se razdvajamo na duži period - pričala je Sanja u Kontraviziji.

PROČITAJTE: GRANICE SE POMERAJU! Televizija Pink i rijaliti Zadruga PONOVO zauzeli LIDERSKU POZICIJU! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Jovana Tomić Matora

#Stanković Sanja

'