AKTUELNO

Zahvaljujući vama TV Pink je u jučerašnjem danu bila najgledanija TV stanica u zemlji.

Naša televizija je bila ubedljivo najgledanja televizijska stanica u Srbiji, među svim komercijalnim emiterima, ali i u konkurenciji sa Javnim servisom, govore jedina zvanična istraživanja agencije za merenje TV gledanosti Nielsen.

Milionska publika u danu iza nas pratila je popularnu emisiju Paparazzo Lov koji se našao u samom vrhu glednosti, ali i emisiju DNK koja je imala udeo u gledanosti od fantastičnih 25%.

Foto: Promo

I informativne emisije u jučerašnjem danu privukle su pažnju brojne Pinkove publike. Aktuelna dešavanja koja su obeležila jučerašnji dan, u višesatnom izdanju popodnevnog dnevnika, pratilo je više od neverovatnih 1.600.000 gledalaca. Informisali ste se I u vestima u podne, ali i Nacionalnom dnevniku u 13 časova.

Foto: TvPink Printscreen

Posebnu pažnju publike privukao je novi voditeljski dvojac Novog jutra, Irina Vukotić i Žika Nikolić. Novo jutro u danu iza nas pomno je pratio milionski auditorijum, te je tako jutarnji program naše televizije sa udelom u gledanosti od 24%, bilo najgledaniji među svim komercijalnim emiterima.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Niste propustili ni popularne emisije o poznatima Ekskluzivno i Premijeru, kao ni novu epizodu sve popularnije serije Zabranjena ljubav.

Foto: Promo

Popularnost Zadruge ne jenjava, te je najveći broj gledalaca pratio uključenja u najgledaniji hiper rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju I ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'