AKTUELNO

Oni su PONOS SRBIJE!

Grad Beograd organizovao je večeras svečani doček našim zlatnim delfinima koji su četvrti uzastopni put osvojili Šampionat Evrope Kako su preneli pojedini mediji, Olga Danilović, mlada teniserka, koja je osvojila prvu WTA titulu u svojoj karijeri i koja je trebalo da se pojavi na balkonu, zahvalila se na pozivu i poručila da je "mlada za takvu proslavu, jer je ona, ipak, osvojila samo jedan turnir, dok su vaterpolisti pokorili Evropu".

Izlazak vaterpolista na balkon izazvao je pravu euforiju. Građani su ih pozdravili ogromnim aplauzima i usklicima oduševljenja.

Foto: Tanjug

Foto: Pink.rs

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Pink.rs

Foto: Tanjug

Muzički program počeo je sat vremena pre dočeka, nastupali su DJ-evi, a u revijalnom delu Marina Visković. Srpsku himnu izvela je Pinkova zvezdica Darija Vračević, koja je svojim anđeoskim glasom zasigurno dirnula svako srce.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Lepo vreme i odlična muzika doprineli su fenomenalnoj atmosferi u srcu prestonice i park ispred Skupštine je dupke pun!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Zvaničnici Grada Beograda pozvali su ranije danas građane da u što većem broju dođu pred Skupštinu i pozdrave srpske šampione, a pred izlazak na balkon dočekali su ih u Starom dvoru. Vaterpolisti su, ovom prilikom, pokazali zlatni trofej.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsećamo, vaterpolisti Srbije odbranili su u subotu titulu šampiona Evrope, dok je teniserka Olga Danilović juče osvojila prvu WTA titulu u karijeri.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Pročitajte još: BRAVOOOOO, OLGA! Danilovićeva posle drame osvojila prvu WTA titulu!

Pročitajte još: Vodeni luk i ovacije za vaterpoliste na aerodromu

Detaljan izveštaj očekuje vas u sutrašnjoj emisiji "Premijera".

#Doček

#vaterpolo

'