AKTUELNO

Državni vrh Srbije čestitao je najboljem srpskom teniseru na pobedi i osvajanju Vimbldona.

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je Novaku Đukoviću osvajanje Vimbldona.

U ime Narodne skupštine i lično ime upućujem vam iskrene čestitke na osvajanju Vimbldona. Čestitam vam na brilijantnoj igri i požrtvovanju kojim ste prevazišli sve prepreke i došli do ove veličanstvene pobede, koja je obradovala čitavu Srbiju. Osvajanjem ovog prestižnog turnira na najbolji način ste se vratili u svetski teniski vrh. Želim Vam još puno uspeha u budućnosti i puno osvojenih pehara - navodi Gojković u čestitki, saopšteno je iz parlamenta.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje trofeja na Vimbldonu.

Novače, hvala ti što si Srbiju još jednom učinio ponosnom! Čestitam ti na ovom sjajnom uspehu, 13. gren slem tituli kojom si još jednom dokazao koliko si veliki šampion i pobednik! Svaka čast majstore - navodi se u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović čestitala je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje trofeja na na Vimbldonu.

Dragi Novače, još jednom si pokazao da samo čvrstom verom u sebe i predanim radom ne postoje neosvojive granice. Obradovao si i učinio svoju zemlju ponosnom, kao i svakog puta do sada. Neka ovaj, četvrti, trofej sa Vimbldona, bude samo uvertira za sve pobede koje te čekaju. Želim ti puno uspeha u nastavku sezone. Dobrodošao nazad u svetske pobedničke visine - poručila je Mihajlović u čestitki.

#Novak Đoković

#Vimbldon

#čestitka

'