separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Mirčeski: Novak Đoković će uskoro opet biti u prvih pet (VIDEO)


Jovan Mirčeski, koji je proglašen za najboljeg fotoreportera Srbije, dobitnik priznanja za najbolje objavljenje sportske fotografije, i koji je godinama pratio našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića.


Tek nakon 12 godina učešća Novaka Đokovića na Rolan Garosu Mirčeski je objavio fotomonografija „Rolan Garos - Ostvaren teniski san“ .

- Petnaest godina sam na Rolan Garosu, a 12 godina stalno pratim Novaka Đokovića. Tih 15 godina svaki put sam putovao u Pariz, u maju mesecu, 14 dana vrlo lepo provedenih, pogotovo kada smo imali priliku da zajedno proslavimo sa Novakom, kada je pobedio, 2016. godine - prisetio se Mirčeski.

On je dodao da mu je bilo zadovoljstvo što je bio jedini fotoreporter iz Srbije.

Autor: Printscreen

- Bio sam nažalost jedini fotoreporter tamo, koji je to video i zabeležio. Uvek imam mesto u blizini Đokovića na Rolan Garosu. Nas dvojica komuniciramo mimikom - rekao je Mirčeski i dodaje da Novaka poznaje 12 godina.

Kako kaže, kada je Đoković izašao iz juniorskog tima, krenuo je da osvaja poene.

- Znam, vratiće se nazad. U naredna dva, tri turnira biće u prvih pet, šest. Ne verujem da će on doneti odluku da ne učestvuje na Vimbldonu, koji ima najbolju organizaciju za novinare i fotoreportere - naglasio je Mirčeski.

Autor: Printscreen

Po njegovim rečima, u Madridu je predao Bekeru ovu fotomonografiju, a Manolo Santana ju je i poljubio.

Više o pomenutim temama pogledajte u videu: 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti