AKTUELNO

Španac Pepe Imaz iskreno je odgovarao na pitanja španskih novinara.

Iznenadna odluka srpskog teniskog asa Novaka Đokovića da raspusti gotovo ceo stručni tim šokirala je svet. On je prekinuo saradnju sa trenerom Marjanom Vajdom i saradnicima, a Španac Pepe Imaz ostao je u njegovom timu.

Foto: Tanjug

Pepea su, inače, mediji okarakterisali kao Novakovog duhovnog gurua, što je teniser demantovao. Spekuliše se da je čak Novakovom bratu Marku Đokoviću pomogao da se izbori sa depresijom, a sada je otkrio da se u njegovom odnosu sa srpskim teniserom ništa promenilo nije.

Foto: Instagram

- Ništa se nije promenilo u našem radu. Novak je oduvek želeo da bude najbolji, a ta želja nije nestala ni danas. Jeste se mnogo toga promenilo, otišao je Beker, potom i Vajda, a Novak je prihvatio 'koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imaza" - otkrio je Pepe za španske medije i dodao da se, iako mnogi misle suprotno, želja da se savlada ljubav ne kosi sa širenjem ljubavi.

Foto: Tanjug AP

- Sportisti su ljudi kao i svi drugi. To što poštuju svakoga i šire ljubav ne znači da treba da puštaju protivnika da ih pobedi - objasnio je Imaz, koji je trenutno uz Đokovića na Mastersu u Madridu.

Pink.rs

#Novak Đoković

#Pepe Imaz

#Teniser

'