AKTUELNO

Srpski teniser bio je razočaran porazom, ali ga je jedno novinarsko pitanje nateralo da prekine intervju.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je razočaran porazom od Australijanca Nika Kirjosa u četvrtfinalu turnira u Akapulku, poručivši da se ne oseća dobro.

On je teško podneo poraz od Nika Kirjosa. Naš najbolji teniser je nakon neuspeha pred novinare došao vidno ljut, ali ga je jedno pitanje predstavnika sedme sile dodatno iznerviralo.

Đokovića ovako ljutog teniski svet dugo nije video... Baš ga je pogodio poraz od Nika Kirjosa. Ispraćen je ovacijama u Meksiku, navijači su bili do kraja uz njega, ali ni to nije moglo da ga oraspoloži.

- Ulje na vatru- dodali su novinari. Na pitanje da prokomentariše loše rezultate u 2017. godini, Novak je bio kratak. - Hvala - rekao je Srbin i prekinuo intervju. srpski teniser nije bio preterano rečit ni pre odlaska.

- Ne osećam se dobro... Kirjos je odlično servirao, zaslužio je trijumf. Čestitam mu na tome - rekao je Đoković, koji potom nije želeo da odgovori zbog čega beleži slabije rezultate u poslednje vreme.

Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale, na tom putu ga je zaustavio Kirjos, 17. teniser sveta, koji je pobedio bez izgubljenog servis gema, sa 2:0 po setovima (7:6 i 7:5). Ovo je bio njihov prvi međusobni duel.

Kirjos će u borbi za finale igrati protiv Amerikanca Sema Kverija.

#Meksiko

#Novak Đoković

#Sport

#Tenis

#Turnir

'