separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

OVO SU SVE LJUBAVI GORANA IVANIŠEVIĆA: O novom članu Noletovog tima pričalo se da je ZAVODNIK, a pre prelepe Hrvatice bio je sa ženom kojoj je ZBOG PREVARE uputio javno pismo


Kako su prenosili mediji, Ivanišević je zaveo nekoliko hrvatskih lepotica zbog kojih se nalazio i u centru skandala.


Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević postao je član stručnog tima Novaka Đokovića. Ovaj slavni teniser oduvek je bio u centru zbivanja kada je u pitanju sport ali su ga isto tako pratile i priče zavodnika. Naime, osim sa sadašnjom suprugom Nives, bio je u braku sa Tatjanom Dragović sa kojom ima i dvoje dece. Kako su prenosili mediji, Ivanišević je zaveo i još neke hrvatske lepotice zbog kojih se našao i u centru skandala.

View this post on Instagram

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Goran i Nives Čanović uplovili su u brak posle godinu dana veze i to 2017. godine kada su posle skrivanja konačno priznali da se zabavljaju. Goran je jednom prilikom samo kratko izjavio: "Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sja, a i ja".

Nives sa kojom je Goran u braku je diplomirani ekonomista ali se bavi poslom radio voditeljke. Osim toga oprobala se i u glumi, publika je pamti po ulogama u nekoliko serija, kao i po kvizu "Leteći start" koji je vodila.

A pre Nives Goran je bio u braku sa Tatjanom Dragović mankenkom, koja mu je rodila i dvoje dece ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Pričalo se da je Goran "pao" na Tanju kad je ugledao na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana 1998. godine. Godinu dana kasnije, kada su putovali na doček Nove godine u Dubai, pričalo se da je zaprosio.

Međutim, 2008. godine njihovu vezu uzdrmala je priča da je Goran imao aferu sa voditeljkom Vanjom Halilović. Goran i Vanja kako su pisali hrvatski mediji, snimljeni su ispred jedne zgrade u centru Zagreba u dva navrata. Njih dvoje su ispred zgrade stali, svako u svom automobilu, da bi posle dva sata u razmaku od nekoliko minuta oboje tu zgradu napustili. Dva dana kasnije, ponovno su snimljeni na istom mestu.

Goran je tada uputio i javno pismo tada još uvek svojoj nevenčanoj supruzi.

- Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povredio osobu do koje mi je neizmerno stalo. Svestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja dela i posledice istih. Ovim putem se izvinjavm svojoj supruzi što sam je povredio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim da provedem svoj život i nadam se da će mi jednoga dana oprostiti. U poslednje vrieme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osećam krivim ni prema kome osim Tatjani i našoj deci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudelovali su u tome svesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovek tvorac je vlastitih zabluda - napisao je tada Ivanišević.

Posle smo godinu dana njih dvoje su izgovorili sudbonosno da, ali nažalost njihov brak nije opstao. 2013. godine su se razišli.

- Mi smo zajedno od njene 18. godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira na to kako neki ljudi i navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kada mi je bilo najteže. Kada se s nekim vežeš, to je doživotno - ispričao je Goran u jednom intervjuu. Oni su i danas u veoma dobrim odnosima i zajedno brinu o deci.

Osim Nives i Tatjane, Goran je bio i sa pomenutom voditeljkom Vanjom Halilović, kao i sa Danijelom Mihalić s kojom je devedesetih godina bio u vezi, a zajedno su čak jedan period i živeli u Monte Karlu. Ona je bila i jedna od najlepših žena, te je 1990. godine proglašena za Kraljicu sveta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti