AKTUELNO

Doskorašnji trener tenisera Novaka Đokovića, legendarni Boris Beker, rekao je da je šokiran eliminacijom Srbina u drugom kolu Australijan opena, za razliku od Matsa Vilander koji nije bio iznenađen.

- Šokiran sam, mislim da je Novak bio previše defanzivan u meču. Sa druge, Istomin je bio strpljiv, igrao je odlično i pametno, i u potpunosti zasluženo slavio. Istomin je pokazao da ima dobru tehniku i snažan servis, iako mesto na ATP listi to neće da pokaže - rekao je Beker.

Sa druge strane, Vilander smatra da je prirodno da Đoković izgubi jer, kako je naveo, takve padove imali su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Bivši prvi reket sveta Džon Mekinro smatra da je poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina najveće iznenađenje u poslednjih deset godina.

- Neverovatan rezultat. Ovo je iznenađenje decenije. Istomin je jedva dobio meč prošle godine - rekao je Mekinro.

Mnogo je onih koji su zdovoljni zbog poraza Novaka Đokovića na Australijan Openu, ali je sigurno najsrećnija majka prvog tenisera sveta Džudi Mari, jer sada njen sin ostaje favorit za osvajanje titule.

Foto: Printscreen Twitter

Nju je, ipak, posebno obradovao jedan jedan tvit u kome je pobeda Istomina označena kao “pobeda svih majki”, pa ga je lakovala uz jedno srce.

S. P.

#Novak Đoković

#Tenis

#poraz

'