AKTUELNO

Nadal, 32-godišnji španski as, do sada se pravdao odlaganjem ulaska u bračne vode "izuzetno velikim naporima u profesionalnoj teniskoj konkurenciji".

Kako javlja španski "Hola!", tamošnji najbolji teniser svih vremena, Rafael Nadal, ove jeseni će stupiti u bračne vode.

Njegova izabranica je Ćiska Perelo, sa kojom se zabavlja još od 2005. godine, kada je ona bila 16-godišnjakinja, a on iščekivao punoletstvo.

Nadal, koji je u finalu Australijan opena deklasiran od strane Novaka Đokovića kako nikada nije u svojoj bogatoj i vrlo uspešnoj karijeri, navodno je, prema pisanju pomenutog španskog lista, zaprosio svoju dugogodišnju devojku tokom prošlogodinjeg boravka u Rimu - a kada je ona pristala, dogovorili su se da u jesen 2019. prirede i sam čin venčanja.

Nadal, 32-godišnji španski as, do sada se pravdao odlaganjem ulaska u bračne vode "izuzetno velikim naporima u profesionalnoj teniskoj konkurenciji".

- Mislim da je najvažnije imati kvalitetno staranje o deci. A ne znam da li mi je baš idealno da ovoliko putujem tokom cele godine i imam decu... - rekao je nedavno Rafa.

Za razliku od mnogih drugih lepših polovina vrhunskih tenisera, Ćisku nisu videli na mnogim turnirima na kojima je Nadal igrao, a ona ima jednostavno pojašnjenje, koje je za britanski "Telegraf" iznela 2011:

- Njemu je potrebno da može da diše kada se nadmeće, a ako bi se ja tu našla, umorilo bi me čekanje dok on sa svim svojim obavezama završi. I, to bi onda mene gušilo. A onda bi to dovelo do toga da on počne da brine zbog mene. Ne. Kada bih ga pratila baš svuda, mislim da bismp prestali da se slažemo - rekla je 30-godišnja Nadalova izabranica čije je puno ime Marija Franćiska Pereljo.

#Rafael Nadal

#Venčanje

'