AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je božićne praznike svim pravoslavnim vernicima i poželeo im mir, ljubav, sreću, zdravlje i blagostanje.

- Želeo bih da čestitam svima koji slave Božić 7. januara i da svim pravoslavnim vernicima poželim mir, ljubav, obilje dobre energije i ljubavi s bliskim ljudima i sa svetom. Sve najbolje, vidimo se uskoro u Melburnu - naveo je Đoković u video poruci na engleskom jeziku koju je objavio na svom nalogu na Fejsbuku.

On je tom prilikom otkrio da će veći deo Božića provesti u avionu, na putu za Australiju.

- Ipak, proveo sam Badnje veče s porodicom, oni su došli u Dohu sa mnom, tako da sam veoma srećan. Sada je vreme za Australiju i prve grend slem u sezoni - rekao je Đoković.

Podsetio je i na turnir u Dohi, gde je poražen u polufinalu od Roberta Bautista-Aguta, kojem je čestitao na "fenomenalno odigranoj nedelji".

Najbolji teniser sveta naglasio je i da je njegov utisak nedelje dubl sa bratom Markom, sa kojim je stigao do polufinala.

Đoković je u prethodno objavljenoj video poruci na srpskom jeziku čestitao prvoslavnim vernicima i Badnji dan i Badnje veče.

- Svima bih poželeo puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja sa sobom, s drugima, puno prosperiteta u ovoj godini. Da vas čuva Bog, da vas čuvaju anđeli u svemu što radite. Puno vas volim i sve najbolje - poručio je Đoković.

#Božić

#Novak Đoković

#čestitka

'