AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Španac Roberto Bautista Ahut igraju u Dohi prvo polufinale turnira. Pobednik će u subotu takođe od 16 časova u finalu igrati sa boljim iz susreta Marko Čekinato - Tomaš Berdih.

Najbolji srpski i prvi teniser sveta Novak Đoković nije se plasirao u finale turnira u Dohi pošto je izgubio od Španca Roberta Bautiste Aguta 6:3, 6:7, 4:6.

Srpski as je dobio prvi set i činilo se da sve ide kao po loju. Činjenica je da Novak uvek igra teške mečeve protiv Aguta, a ovog puta je Španac potpuno eksplodirao na terenu posle prvog seta.

U četvrtom gemu drugog seta Španac je imao dve brejk lopte. Novak je tada pogodio prve servise i agresivnijom igrom uspeo da dobije gem. Zatim je Agut uzeo igru pod svoje i bio za nijansu bolji od srpskog tenisera.

Novak je u pauzi između setova bio vidno nervozan, psovao je i raspravljao sa ljudima iz svoje lože, nakon čega je trener Vajda nakratko otišao sa tribine. Odmah potom Đoković je pretrpeo brejk.

Agut je delovao mnogo opušteniji i sa više samopouzdanja. Tako je bilo sve do kraja meča, pošto Đoković u trećem setu nije imao nije imao priliku za brejk.

#Novak Đoković

#Tenis

'