separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

ĐOKOVIĆ MORA DA SE PAZI LAŽNIH DUHOVNIH UČITELJA, ALI I POVREDA! Astrolog za Pink.rs otkriva kakva godina očekuje najboljeg srpskog tenisera


Slavni srpski teniser Novak Đoković rođen je u znaku Blizanaca, dok mu je podznak u zemljanom, upornom i istrajnom Jarcu.


Vladar njegovog znaka je planeta Merkur koja se smestila u znak svoje vladavine, tačnije u znak Blizanaca. Položaj Merkura u petom polju sporta i takmičenja ukazuje na ruke sa kojima Nole igra tenis zhvaljujući kojem je postao planetarno poznat sportista. Mesec kao simbol duše u trenutku rođenja nalazio se u vatrenom i kardinalnom znaku Ovna. 

Autor: Tanjug AP

To je znak koji želi da uvek bude prvi u svemu, ali sa druge strane nosi i veliku borbenost, tvrdoglavost i nestrpljenje. Kada jereč o 2019. godini, Đoković će imati odlične aspekte za nizanje sportskih uspeha, ali mu savetujem maksimalan oprez jer su moguće povrede ruku i to u prvom kvartalu 2019, zatim tokom juna, septembra i oktobra meseca iste godine. 

Tranzitni Jupiter biće u znaku vatrenog Strelca i praviće izazovnu opoziciju prema njegovom petoj astrloškoj kući i planeti Merkur što može da donese povrede zglobova kao i prekid neke saradnje. Inače, zapisano mu je da zaradi još više novca preko inostranstva, a istovremeno obradovaće i srpsku naciju sa uspesima koje će da ostvari. 

Za njega je veoma važna duhovnost, ali ne bilo kakva. Nažalost, Nole je u prošlosti mnogo lutao i iz neznanja praktikovao razne tehnike za koje je smatrao kako će mu pomoći da pronađe mir i snagu za nove pobede. Međutim, to su mu bila iskušenja po dopuštenju Božijem. 

Stagnacija koju je pregurao u proteklom periodu više se neće pojavljivati sve dok bude na stazi svetog Pravoslavlja. On mora da nauči lekciju duhovne povezanosti sa Gospodom, anđelima i svetima, a ne sa kojekakvim guruima ili vođama meditacija kroz koje je značajno oslabio i doživeo pad. Svaki pad prilika je za novi čudesni let. Tako je i naš poznati teniser shvatio gde je grešio, te će u godinama koje dolaze biti sve jači, a posebno tokom 2019. i 2020. godine kada Saturn izađe iz njegove dvanaeste astrološke kuće koja odslikava psihu, podsvest, sve što je skriveno i potisnuto.

Autor: Promo

Kada Saturn pređe u prvo polje Jarca, Đoković će sijati još većim sjajem i počeće ljudima da propoveda o životu, spasenju i zdravim navikama. Prepun iskustava i mudrosti, trudiće se da drugima bude zdrav uzor u životu.

Preporučujem mu da se pazi lažnih duhovnih učitelja, ali i da se ispoveda isključivo pravoslavnim duhovnicima, monasima i igumanima jer izvan toga mu je nemoguće zadobiti trajni mir i spasenje duše.

 Autor: Velimir Remić, astrolog i pisac. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti