AKTUELNO

Direktor Globaltela, Sava Terzić rekao je da postoje značajne razlike u ponudama koje nudi Globatel kao operater, u odnosu ne samo na domaće već i na inostrane operatere.

- Trendovi pokazuju da se mobilni operateri utrkuju ko će dati sve više besplatinih minuta i sms poruka, dok za Internet takva stvar ne važi. Međutim, sa napretkom mobilnih telefona i mobilne telefonije svedoci smo činjenice, da bez interneta na mobilnom telefonu gotovo da ne možemo da funkcionišemo – rekao je Terzić.

Kako kaže, postoje značajne razlike u ponudama koje nudi Globatel kao operater, u odnosu ne samo na domaće već i na inostrane operatere.

Foto: Printscreen

- Jedna od poslednjih stvari koje nudimo na tržištu je mobilni telefon "Šao Mi", telefon kineskog proizvođača koji je prvi po proizvodnji u Aziji. On ima izvanredene karakteristike jednog android telefona, a ono što je posebno njegova prednost jeste što dolazi sa prostorom za dve sim kartice - rekao je Terzić i dodao:

- Na primer, njegova cena u radnjama je 15.000 dinara, a kod nas je 16.000. Ali to je zato što dolazi sa SIM karticom. Plus, dobijate godišnju pretplatu na Internet od 4 GB svakog meseca.

Foto: Printscreen

Takođe, istakao je Terzić, još jedna od karakteristika Globaltela jeste prenos glasa.- Za razliku od drugih mobilnih operatera mi smo jedini koji kombinuje prenos glasa klasičnim putem, preko GSM-a, a koristimo takođe uslugu prenosa glasa preko aplikacije. Prednost je što kada ste u inostranstvu možete da primate pozive preko aplikacije, koje vam ne troše minute, već samo internet, a koje mi direktrno prebacujemo, tako da pozivalac ne mora da se plaši ukoliko ste u inostranstvu - rekao je Terzić.

#Aplikacije za mobilni telefon

#Globaltel

#Internet

#Mobilni telefon

'