AKTUELNO

Eksperti u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svetskih brendova prezentovaće 1. i 2. juna u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regionu.

Dvodnevno internacionalno okupljanje najvećih svetskih stručnjaka, "Global PR Summit", u organizaciji globalne kompanije "P. World" u Beogradu, otvoriće 1. juna ekskluzivni panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije "Altitude Strategies" iz Dohe.

Regionalni PR eksperti imaće priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning, iz kompanije "Akzo Nobel". U vezi sa marketingom uticaja i društvenih medija govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije "Unilever Hair Care", dok će iskustva u oblasti Content PR-a prezentovati Džamal Al Maved, predstavnik kompanije "Rolls Royce" i Džudit Magjar iz kompanije "SAP".

Foto: Promo

Foto: Promo

Globalni PR samit u Beogradu predstaviće i dve interaktivne radionice - tema prve radionice biće" Vizuelna komunikacija" Skota Hiksa, koji će se osvrnuti na iskustvo rada u kompaniji Fejsbuk, a jedna od tema biće i PR Measurement.

Foto: Promo

- Sa velikim zadovoljstvom, organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu. Radujemo se povratku u Beograd u kojem smo započeli organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija "The Corporate Communication Experience", 2011. godine, koji je okupio više od pedeset stručnjaka kompanija kao što su "Google", "Vera Wang", "Christian Dior", "BBC", "Facebook". U dvodnevnoj razmeni znanja globalnih i lokalnih PR stručnjaka prisustvovalo je više od tri stotine eksperata iz regiona. Ove godine, 1. i 2. juna pozivamo vas da ne propustite Globalni PR samit u Beogradu - izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije "P. World", internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila brendove, konferencije "Corporate Communications Experience" i "Marketing Kingdom", organizovane u više od trideset zemalja.

Globalni PR samit podržalo je "Društvo Srbije za odnose s javnošću", ekskluzivni medijski partner "Pink Media Group" - Televizija Pink i portal Pink.rs, kao i regionalni TV partner MTV.

Foto: Promo

Obezbedite svoje mesto na Globalnom PR samitu, najvećem internacionalnom okupljanju svetskih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i drušvenih medija.

Autor: Pink.rs

#Globalni PR Samit

#Televizija Pink

'