separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

'Zagrižena jabuka' više neće biti ista VIDEO


Sa novim izdanjem iPhonea za 2019. godinu ljubitelji proizvda tog brenda dobiće i još jedan "poklon", koji bi makar simbolički trebalo da predstvlja povratak Applea korenima.


Od kada je Stiv Džobs svetu predstavio prvi iPhone, sjajna jednobojna gricnuta jabuka je globalno postala mnogo prepoznatljiviji simbol, što je ostala i do danas.  

To bi, međutim, od ove jeseni moglo da se promeni, budući da je u pripremi je nova verzija logotipa koja bi jabuku trebalo da predstavi u šest boja po kojima je Apple bio poznat u svojim ranim danima.  

Takav logo je debitovao sa računarom Apple II, sada već davne 1997. godine. Kompanija je od 1998. počela da se prebacuje na jednobojne logotipove, što je vremenom postalo standard, podseća Independent. 

Novo izdanje starog logotipa moglo bi ove godine da se nađe na ograničenoj seriji iPhonea, slično seriji Product Red koja iPhone nudi u inače redvno nedostupnim bojama. 

Apple inače važi za kompaniju koja nije sklona nostalgiji, ali su i oni izgleda rešili da pokažu interesovnje za sopstvenu istoriju, što je rastući trend poslednjih godina.

 Apple je, inače, u martu prikazao film koji je u priličnoj meri predstavljao referncu na rani Appleov logo i slogan "Think Different"...  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti