AKTUELNO

Evropska asocijacija za hardver (European Hardware Association) proglasila je Huavei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. godine.

Ovaj uređaj osvojio je prvo mesto u kategoriji "Najbolji pametni telefon" na dodeli Evropske nagrade za hardver 2019 (European Hardware Awards), saopšteno je danas iz Huaveja. Više od 100 iskusnih urednika iz vodećih evropskih tehnoloških publikacija ispitalo je, nominovalo, a zatim i glasalo za najbolji hardver na tržištu.

Ovo je druga uzastopna godina da Huavej osvaja ovu prestižnu nagradu, budući da je prošle godine za najbolji pametni telefon proglašen njegov model Huavej P20 Pro. Niz inovativnih funkcija, kao što su Huavej SuperSpektrum senzor, SuperZum sočivo i nova Huavej ToF (Time of Flight) kamera, kao i poboljšana optička i AI tehnologija za stabilizaciju slike, doprineli su tome da brojni urednici priznanje ponovo dodele kompaniji Huavej, navodi se u saopštenju.

- Zaslužena pobeda Huavej P30 Pro telefona, jasno dokazuje da je najbolji pametni telefon na tržištu, jer je prepoznat kao uređaj koji zaista menja pravila igre - izjavili su iz Evropske asocijacije za hardver.

#Huawei

#Nagrada

#telefon

'