AKTUELNO

Južnokorejska kompanija Samsung će za mesec dana predstaviti svoj najnoviji premijum model pametnog telefona Samsung Galaxy S10, a uz njega verovatno i "savitljivi" - Galaxy Fold.

Upravo zbog toga sve su učestalije "procurele" inforamacija o dolazećim telefonima: Galaxy S10 Lite (E), Galaxy S10 i Galaxy S10+.

Dojavljivač Ice Universe za vikend je objavio video koji nagoveštava da bi modeli Galaxy S10 i S10+ mogli da imaju određene karakteristike kojima je potrebna vrhunska bateriju, što bi moglo da znači ili njen veći kapacitet ili opciju bržeg punjenja.

Ranije glasine sugerišu da će Galaxy S10+ imati bateriju kapaciteta 4.000mAh, dok bi Galaxy S10 trebalo da ima bateriju od 3.500mAh. Galaxy S10 Lite (E) će verovatno imati 3.100mAh model baterije.

Samsung Galaxy S10 serija će imati tzv. "punch hole" dizajnersko rešenje za prednju kameru i senzore (dve kamera u slučaju modela S10+).

Na poleđini jeftinijeg Galaxyja S10 Lite (E) naći će se dve kamere, dok će ostala dva modela imati po tri zadnje kamere.

Tokom prvog tromesečja ove godine očekuje se i predstavljanje 5G verzije Samsunga Galaxy S10.

#Samsung

'