AKTUELNO

Oni odbacuju sve optužbe.

Stariji bračni par je uhapšen jer su navodno svoju snaju živu sahranili, kako bi njihov sin mogao da dobije starateljstvo nad decom.

Telo nesrećne žene Marsi Martins Miranda (41) je pronađeno u napuštenoj kući u Sao Paolu. Kuću u kojoj je pronađeno telo su iznajmili njeni svekar i svekrva, Fernando Antonio Martins de Oliveira (62) i Marija Izilda Pereira Miranda (60).

Marsija je radila kao socijalna radnica, a nestala je pre više od mesec dana, prenos Miror. Istražitelji su istakli da je stariji bračni par naterao nesrećnu ženu da otvori bankarski račun za svoju decu, a potom su je odveli do iznajmljene kuće, gde su je živu sahranili.

Policija je rekla da su je nagovorili da uđe u automobil, kako bi otišla da vidi kuću. - Kada su ušli u kuću, napali su je i udarili u glavu, a onda su je živu sahranili - kaže inspektor.

Telo je pronađeno u plastičnoj kesi. Osumnjičeni su počeli da iznajmljuju kuću 12 dana pre nego što je Marsija nestala. Stariji par je navodno odlučio da ubije svoju snaju, nakon što je rešila da se razvede od svog muža i da odvede decu, dečaka (4) i ćerku od devet meseci.

Tačan uzrok smrti žene se utvrđuje, a svekar i svekrva odbacuju sve optužbe.

#Ubistvo

'