AKTUELNO

Brajan Denemostje iz Floride mogao bi da dobije 10 godina zatvora. Njegova veb stranica je ugašena, iako se na internetu, na raznim porno stranicama, još može pronaći nekoliko njegovih snimaka.

Ovaj 32-godišnjak, koji se prerušavao u domaćicu kako bi u svoj dom namamio muškarce, proglašen je krivim za neovlašćeno snimanje pornića i njihovo širenje po internetu. Od 150 muškaraca, koliko je uspeo da dovede, njih barem 80 nije bilo svesno da ih snima.

Svi muškarci na snimcima nose ili povez preko očiju, ili zatamnjene ronilačke maske. Denemostje je sadržaj postavljao na svoju stranicu StraightBoyz.net koja, kako je tvrdio, donosi scene seksa između homoseksualnih i heteroseksualnih muškaraca.

Na fotografijama koje je objavljivao na Tviteru i kojima se predstavljao heteroseksualnim muškarcima Brajan nosi perike, visoke potpetice, šminku uz donje rublje s leopard printom.

Ono što je snimao, osim što je objavljivao na svojoj stranici, prodavao je i nepoznatoj osobi koja se nalazila izvan SAD.

- Kad bi ga neko upitao kako može biti siguran da u stanu nema kamera, Brajan bi odgovorio da je “udata” za muškarca koji radi u vojsci i da “joj” ne pada na pamet da snima sebe s drugim muškarcima - kažu istražitelji.

Ovo nisu jedini problemi sa zakonom koje je imala ova “domaćica”. Početkom leta uhapsili su ga i kaznili zbog seksa s maloletnikom.

#Hapšenje

#Muškarac

#Seks

'