AKTUELNO

Monstruozno!

Džordžija Vilijams imala je samo 17 godina kada je ubijena od strane nasilnog predatora, koji ju je obesio, snimio njene poslednje trenutke i nakon svega imao seks sa njenim mrtvim telom.

Njen ubica, dvadesettrogodišnji Džejmi Rejnolds iz Telforda u Engleskoj, bio je već poznat policiji i posedovao je istoriju opasnih susreta sa ženama koje je poznavao, uključujući i incident gde je uhapšen u 17. godini, jer je pokuašo da zadavi devojku.

Taj napad je prošao uz upozorenje, ali da je policija kopala dublje otkrila bi njegovu tajnu opsesiju. To je digitalno skladište „snaf“ filmova – snimaka gde devojke nasilno povređuju i ubijaju.

On je ispričao psihijatrima da ga „davljenje“ uzbuđuje i njegov očuh je saopštio vlastima da je posmatrao slike golih zadavljenih žena. Čak je slike obešenih devojaka, koje je poznavao, kačio na društvene mreže.

Džejmi je upoznao Džordžiju preko njene starije sestre sa kojom je išao u školu. Pozvao ju je na sastanak nekoliko puta, što je ona odbila. Ipak, otišla je kod njega kući kada ju je zamolio da mu pomogne oko projekta i da mu pozira za fotografije. Nikada se nije vratila.

Rejnolds je uhapšen posle tri dana, tvrdeći da ne zna šta se dogodilo. Odale su ga beleške, koje je koristio prilikom planiranja ubistava. Jezivo ubuistvo dogodilo se 2013, a porodica nastradale devojke nezadovoljna je načinom na koji se vodi istraga i suđenje.

#Tragedija

#Ubistvo

#tinejdžer

'