AKTUELNO

Bakingemska palata raspisala je oglas za radno mesto perača sudova u kuhinji, a radnik koji se traži imaće godišnju platu os 22.300 evra, imaće tri obroka i 33 dana godišnjeg odmora.

Radiće puno radno vreme pet radnih dana ili po potrebi sedam dana, a kandidati ne moraju da poseduju radno iskustvo u keteringu, jer će, kako je navedeno u oglasu, proći neophodnu obuku.

- Pridružžujete se timu profesionalaca koji pružaju natprosečnu uslugu. Zbog toga je rad u kraljevskom domaćinstvu drugačiji. Pridružićete se posvećenom timu u kuhinji koji radi zajedno na pripremanju i služenju hrane po veoma visokim standardima - navodi se u oglasu.

Osoba koja dobije posao pomagaće po potrebi šefovima i asistentima kuhinje u nabavci hrane i svega onoga što im je potrebno za pripremu jela.

- Najvžažnije je da ste prirodni timski igrač, da želite da se uključite i da imate inicijativu - navedeno je u oglasu koji je preneo portal Klix.ba.

Bivši šef kuhinje Daren Mekgrejdi kazao je da kraljica Elizabeta ne jede griz i beli luk, kao i da voli dobro pečeno meso, a "Kuvanje u Bakingemskoj palati je neverovatno".

#Elizabeta II

#Kraljica

'