AKTUELNO

Policija sumnja da je nesreća bila isplanirana.

Četvoro dece i njihove dve mame pronađeni su mrtvi, dok se za dvoje dece još uvek traga, nakon što se porodica u terencu survala niz visoke stene na obali Kalifornije. Tela petoro nastradalih pronađena su na obali Tihog okeana u okrugu.

Do nesreće je došlo kada se Dženifer Hart (39) s vozilom, u kojem je bilo njeno šestoro usvojene dece i supruga Sara, survala niz provaliju u okean. Istražitelji veruju da je to učinila namerno. Nekoliko dana pre strašne nesreće službenici Centra za socijalnu rad otvorili su istragu zbog navodnog zanemarivanja dece.

Policija je 7. aprila u Tihom okeanu izvukla telo devojčice koje pripada 12-godišnjoj Kijari Hart, dok se dvoje dece još uvek vode kao nestali.

Pronađena su tela Dženifer, njene supruge Sare, i dece Markisa (19), Džeremaje (14), Abigejla (14) i Kijare (12), dok se za telima Hane (16) i Devontea (15) još traga.

Pre nego što se porodica survala niz liticu, nadzorna kamera snimila je jednu od mama kako kupuje grickalice za decu u jednoj radnji.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Dženifer bila pod uticajem alkohola u trenutku nesreće, dok su u krvi njene žene i još dvoje dece pronađene velike količine supstance koju sadrži lek za alergiju "Benadril".

Jedna od nuspojava tog leka je pospanost.

Istraga je pokazala da ni jedno dete nije bilo vezano sigurnosnim pojasom, dok podaci pronađeni na softveru vozila govore da je nesreća bila isplanirana.

#Amerika

#Automobil

#Droga

#Majka

#Ubistvo

#deca

#supruga

'