AKTUELNO

Nemačka policija traži Hrvata Dražena Dakića (40), koji se sumnjiči da je u četvrtak oko 21.30 sati u kući u Villingendorfu ubio muškarca (34), ženu (29) i dečaka (6). Jedna žena uspela je da se spasi.

Žena je pobegla iz kuće kad je Dakić počeo da puca,a prema prvim informacijama reč je o majci ubijenog deteta koje je prema pisanju nemačkih medija tek krenulo u školu.

Muškarac i dete su bili mrtvi kada je došla hitna pomoć. Žena je umrla dok su lekari pokušavali dqa joj pomognu. Nažalost, povrede su bile preteške. Dete koje je Dražen ubio bio je njegov sin.

Dražen je pobegao, a policija je objavila njegov opis. Dražen ima tamnu, kratku kosu, smeđe oči, tanke usne. Visok je 1,77 metara i kad je pobegao na sebi je imao crnu jaknu. Navodno je pobegao u "Seat Ibizi". U toku je velika akcija, a Dražena traži 50 policajaca i helikopter. Na autoputu se kontroliraju vozila.

Villingendorf je mesto u kojem živi 3.500 ljudi. Tokom noći je bilo vrlo napeto. Policija se bojala da je Dakić u blizini pa su meštane upozorili da ne izlaze iz svojih domova, piše Bild. Policija se boji da je Dakić naoružan. Motiv ubistva se još ne zna. Moguće je da su ubijeni muškarac i žena bili u poseti.

#Dete

#Hrvatska

#Nemačka

#Ubistvo

'