AKTUELNO

Sin ga je 11 dana nakon sahrane pozvao telefonom.

Amerikanac Frenk Kerigan (82) doživeo je šok kada je čuo glas svog sina (57) kojeg je, kako je mislio, sahranio.

Kerigenov sin, koji se isto zove Frenk, bolovao je od psihičkih problema i davno je napustio porodičnu kuću i otišao da živi na ulici kao beskućnik. Slabo je imao kontakt sa familijom, ali se Kerigan uvek molio za njegovo zdravlje i nikada nije ni pomislio da će ga nadživeti.

Zato mu se srušio svet kada ga je u maju nazvala policija i saopštila mu da je Frenk mlađi pronađen mrtav na ulici. Njega su navodno identifikovali prema otiscima prstiju.

Foto: Pixabay.com

- Rekli su da su uzeli otiske i tako ga identifikovali, to je bilo to. Moj sin je bio mrtav - priseća se Frenk kobnog majskog dana.

Porodici su rekli da mu je Frenk mlađi umro od srca, ali da će biti teško da ga identifikuju zbog stanja u kojem se leš nalazio. Porodica i prijatelji danima su dolazili i izjavljivali Keriganovima saučešće, a potom je usledilo i ono najgore - sahrana!

Pročitajte još: (NIJE ZA MLAĐE OD 18 I OSOBE SLABOG SRCA) U javnost procureo snimak MUČENJA U ZATVORU u Severnoj Koreji

Frenk i njegova porodica pokopali su čoveka za kojeg su mislili da je njegov sin. Pravi šok usledio je 11 dana kasnije, kada je Keriganu pozvonio telefon.

- Tatu je nazvao prijatelj i rekao da je naš mali Frenk živ, a potom je Frenku dao slušalicu - objašnjava Keriganova ćerka Kerol.

Niko porodici još nije objasnio kako je došlo do ovako surove zabune. Angažovali su advokata i planiraju da tuže državu.

#Otac

#Sahrana

#sin

#telefon

'