AKTUELNO

Brojne ekipe hitne pomoći i policije su na terenu. Na koncertu Arijane Grande odjeknule su dve eksplozije. Policija je potvrdila da ima žrtava. Prema nezvaničnim informacijama, incident se tretira kao mogući teroristički napada, prenosi BBC.

Kako javlja NBC News u ekspolozijama na koncertu Arijane Grande u Mančesteru poginulo je najmanje 20 osoba, dok je na stotine povređeno.

Stotine ljudi u panici je počelo da napušta koncert američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru, u zapadnom delu Engelske, nakon što su se, prema rečima svedoka, čule eksplozije ili pucnji, prenosi RT.

Engleska policija potvrdila je da ima mrtvih i povređenih.

Okolnosti zasad nisu jasne, a policija je navela da je "reagovala na incident", ne navodeći detalje. Koncert se održava u "Mančester areni".

Korisnici društvenih mreža navode da ima povređenih. Metro stanica koja u blizini je zatvorena i vozovi ne saobraćaju.

Foto: Wikipedia

Strani mediji, pozivajući se na tvrdnje očevidaca, javljaju da su eksplozije odjeknule malo nakon što je završen nastup Arijane Grande. Pevačica je dobro.

Policija potvrdila da incident tretira kao mogući teroristički napad.

Na koncertu je bio veliki broj dece.Na društvenim mrežama je sve više objava u kojima se traže deca koja se nisu vratila sa koncerta ili su se u naletu panike odvojila od prijatelja.

Policija saopštila da će nedaleko od Mančester arene biti izvedena kontrolisana eksplozija. Prema navodima medija, reč je o drugog sumnjivoj eksplozivnoj napravi.

#Eksplozija

#Engleska

#koncert

'