AKTUELNO

Trampova je odmah postala tema komentara među Saudijcima, koji su na društvenim mrežama hvalili njenu lepotu.

Saudijci na društvenim mrežama hvale lepotu Ivanke Trump, ćerke američkog predsednika Donalda Trampa, a na Tviteru su objavljene i bračne ponude već udatoj "prvoj ćerci" SAD.

Obučena u teget-belu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, ona je sletela u saudijsku prestonicu Rijad juče ujutru u okviru prve Trampove posete nekoj stranoj državi.

- Trebalo bi da ojačamo naše veze s Trampom i garantujemo njegovoj ćerki mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju - napisao je korisnik Tvitera Rakan al Atibi.

Drugi Saudijac napisao je da mu je žao što svetloputa Ivanka mora da se preznojava pod jarkim suncem Saudijske Arabije, pošto je temperatura u Rijadu u subotu iznosila više od 40 stepeni Celzijusa.

Muškarac obučen u tradicionalnu saudijsku odeću, koji se u video poruci na Tviteru predstavio kao Badr bin Fahd, zaprosio je Trampovu već udatu ćerku pogrešivši malo u izgovoru njenog imena.

- Molim našeg kralja, čuvara dveju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsednika Evikane - rekao je on obraćajući se saudijskom kralju Salmanu.

#Brak

#Ivanka Tramp | Ivanka Trump

#Saudijska Arabija

'