AKTUELNO

Ejmi Averis (34) i Li Šarp (46) su prvobitno odložili planove za svoje venčanje u avgustu, nakon što je Ejmi kolabirala, kada joj je otkriven neuroendokrini kancer.

Mnogi ljudi godinama planiraju svoje venčanje, kako bi za taj dan mogli reći da im je zaista najlepši u životu. Nažalost nisu sve te sreće, pa su tako Ejmi i Li na raspolaganju imali samo četiri dana da isplaniraju svoje venčanje iz snova, nakon što im je oboma dijagnostikovano da boluju od raka.

Ejmi Averis (34) i Li Šarp (46) su prvobitno odložili planove za svoje venčanje u avgustu, nakon što je Ejmi kolabirala kada joj je otkriven neuroendokrini kancer.

Foto: Printscreen Youtube

Ali surovom igrom sudbine, 5. maja su saznali da će pripreme za svoje venčanje morati da ubrzaju, jer i Ejmin partner boluje od raka, a da vesti budu još strašnije – preostalo mu je svega nekoliko nedelja života.

Prijatelji su, nakon jezivih prognoza, želeli da ih iznenade, pa su im organizovali venčanje iz snova.

Par koji je skupa već 13 godina, venčao se u subotu u crkvi Svetog Lovrensa u Svindon Vilidžu u Čeltenamu.

Niko od gostiju nije mogao zadržati suze dok je Ejmi u pratnji njihovo troje dece, koračala ka oltaru uz stihove čuvene pesme Voli me, samo malo duže…

U trenutku kada se Liu zaklela na večnu ljubav, i u dobru i zlu, Ejmin glas se sveo na šapat.

Foto: Pixabay.com

– Imali smo samo četiri dana da sve isplaniramo, ali smo odlučili da uživamo u ovo malo života što nam je prostalo. Znam da prognoze doktora nisu sjajne, ali ja sam odlučio da se borim do kraja, zbog Ejmi i naše troje dece - rekao je Li.

Neverovatni Li (46) koji je celo vreme bio podrška svojoj supruzi, jednog dana se samo srušio! Prebačen je u bolnicu gde je otkriveno da boluje od neizlečivog raka pluća i mozga.

Svi su priskočili u pomoć, haljine, burme, kolači, piće, automobili pristizali su sa svih strana. Za samo četiri dana sve je bilo spremno za Ejmin i Liov najsrećniji dan u životu.

#Bolest

#Tuga

#Venčanje

'