Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

vesti

(UNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVO! U SMRT zbog SELFIJA


Dvoje turista u Brazilu je pokušalo da sefotografiše na mokrim stenama, ali se slikanje selfija pretvorilo u tragediju.


Dvoje turista u Brazilu pokušali su da naprave selfi na mokrim stenama na obali mora, međutim zapljusnuo ih je veliki talas i nešto što je trebalo da bude avantura, završilo se tragično.

Rođaci Amanda Marija Roke (19) i Leonardo Santos (25) usudili su se da priđu moru u mestu Farol de Santa Marta kad uslovi nisu bili idealni. Želeli su da ovekoveče svoj odmor na ovaj način, na kojem su bili sa još jednim rođakom, Džefersonom da Konseisaom (19), ali je on odbio da im se pridruži.

Mladić je odlučio da ostane na obali i snima ih kamerom dok oni poziraju ispred džinovskih talasa. Kasnije se ispostavilo da mu je ova odluka spasila život, jer je kamera uhvatila kako dvoje mladih nestaje u talasima i bore se da prežive.

Džeferson je odmah pozvao pomoć, spasioci na džet skiju su ubrzo stigli i izvukli Amandu, međutim od Leonarda nije bilo ni traga.

Nažalost, njegovo telo je nađeno četiri dana kasnije u distriktu Laguna u državi Santa Katarina.

- Upali smo u vodu i pokušala sam da plivam, a onda sam shvatila da je Leonardo dezorijentisan i da se davi. Pokušala sam da ga animiram, da ostane budan. Ali talasi su nas strašno udarali, i on je bio u nesvesti, jer se nagutao toliko vode. Mislila sam da ću moži da ga saspim, držala sam ga za kosu neko vreme, ali me poklopio još jedna talas i nisam uspela da se izborim i sačuvam mu život - ispričala je Amanda spasiocima.

Vlasti su upozoravale turiste da ne idu na stene dok se more ne smiri, jer rizikuju živote. Nažalost, bili su u pravu i još jedan mlad život je ugašen zbog selfija.

Komentari • 0


povezane vesti