AKTUELNO

Ova hrabra žena javno je ispričala kako funkcioniše mreža silovanja i ubijanja dece u srcu Evrope...

Aneke Lukas je rođena u Belgiji, ali kada je imala šest godina prodata je grupi pedofila-ubica i bila je njihova robinja do svoje 12 godine.

– Pet i po godina su me koristili. Tu su bili stariji muškarci koji su koristili alkohol i drogu, a deca su u tom svetu bila komoditet i korišćena su uglavnom za seks – počinje Aneke svoju priču.

Prema njenim rečima, u okviru istog bolesnog kluba članovi su bili i poneke aristokrate koji su voleli sa decom da rade nešto drugo – da ih ubijaju.

– A onda je došlo i moje vreme. Kad sam imala 11 godina došao je momenat da i ja budem ubijena. Bila sam mučena, jer se osoba koja me je neko vreme štitila, a zatim maltretirala, zasitila mene i više nisam bila potrebna. Bila sam zavezana u klanici koja je bila crna od silne krvi od dece koja su tu ubijena pre mene. Tu sam bila nekoliko sati, a i sada mi je telo puno ožiljaka koji me podsećaju na te momente – otkriva ona.

Mislila je da će biti ubijena kao i sve druga deca koja nisu voljena dovoljno da bi živela, i da će biti zaboravljena kao sva ta deca. Međutim, neko iz te morbidne organizacije ju je spasao.

– Za svo to vreme mog zarobljeništa silovana sam mnogo, mnogo puta. Nemam ožiljaka da bih dokazala koliko sam puta silovana, ali ja sam izračunala. Obično to je trajalo cele noći tokom vikenda i ja sam izračunala da sam bila silovana šest sati nedeljno. Za pet i po godina silovana sam 1.716 sati, a sve to pre nego sam napunila 12 godina – u kameru govori Aneke ove užasavajuće brojke.

Nakon spašavanja Aneke je odrasla uz instrukcije osobe koja ju je spasila a koja ju je držala podalje od prostitucije, podalje od droga a čak joj je pomogla da napusti Belgiju, gde se sve to dešavalo.

– Dok sam bila mlada iz nekog razloga sam privlačila muškarce i to mi je bilo potrebno jer sam jedino tako znala da se osećam dobro. I kao mlada žena sam takođe bila iskorišćavana toliko mnogo puta i svi su vrlo dobro umeli da za sve to svale krivicu na mene. A onda sam shvatila… – priča ova hrabra žena, sada u svojim pedesetim godinama.

Kako sama kaže, iako već žena, morala je da brzo da odraste. Da zaista odraste i skine sa sebe ulogu žrtve i žene kojoj je preko potrebna seksualna pažnja. Decenijama je radila na sebi da bi prestala da bude objekat i da bi postala osoba, koja će umeti da se nosi sa izdajom roditelja koji su je prodali, sa svime što joj se tokom godina dešavalo.

Aneke ističe da su deca najranjivija populacija na svetu i da svi treba da radimo zajedno kako bi ih zaštitili. Ona sada radi sa mnogim organizacijama i institucijama kako bi pomogla svoj deci ugroženoj trgovinom ljudima i kako bi pomogla u pravljenju boljeg pravnog okvira za njihovu zaštitu.

#Manijak

#Silovanje

'