AKTUELNO

Žena poginula nakon što je njen partner pao na nju. U stanu su se u tom trenutku nalazile bar još dve osobe koje trenutno nisu osumnjičene.

Žena (30) je poginula početkom meseca usled pada sa devetog sprata stambene zgrade u Rusiji kada je zajedno sa partnerom ispala kroz prozor dok su, kako pretpostavlja policija, imali seks na simsu.

Ona je pala na glavu i preminula na licu mesta dok je muškarac (29) pao preko nje i uspeo da se dotetura nazad u stan, nakon što su mu, kako se pretpostavlja, partnerka i rastinje ublažili pad. Na fotografijama sa lica mesta u Sankt Peterburgu vidi se velika fleka od krvi, žena je nađena bez odeće ispod pojasa, dok svedoci tvrde da se polugo muškarac vratio u zgradu.

Tragediju je još bizarnijom učinilo to što je par trenutaka pre pada iz stana ispao i TV, pa je policija u početku pomislila, na osnovu povreda, da je sleteo žrtvi na glavu. Istraga je, međutim, utvrdila da je par ispao dok su vodili ljubav tokom, kako kažu komšije, kućne žurke.

U stanu su se u tom trenutku nalazile bar još dve osobe koje trenutno nisu osumnjičene, dok policija istražuje eventualno ubistvo.

#Rusija

#Seks

'