separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

MARIJA JE DAN NAKON VENČANJA OSTALA BEZ MUŽA: Zdravo suprugo, zdravo, draga. Volim te.


Imao je samo 22 godine.


Marija Falvaser, koja živi u Australiji, i Novozelanđanin Navar Herbert venčali su se u Gold Koustu, u prisustvu 11-mesečnog sina, porodice i prijatelja samo dan pre nego što je ragbista umro od posledica raka na mozgu.

Herbertu (22) je tumor otkriven pre svega nekoliko meseci, ali bolest je brzo napredovala i stanje mu se pogrošalo.  

Na portalu GoFundMe Marija je otvorila stranicu za prikupljanje novca za prevoz posmrtnih ostataka u Otorahangu (Novi Zeland), gde je Navar želeo da bude sahranjen. Dvadesetogodišnja žena objavila je snimke i fotografije sa venčanja i napisala:  

- Danas mi je srce ispunjeno tugom i teskobom, jer sam izgubila najboljeg prijatelja, muža i oca našeg sina. Ostavio je trag u duši mnogih ljudi i uvek ćemo ga pamtiti i imaće posebno mesto u našim srcima - napisala je Marija. 

Na snimku, koji je postavila na internet, vidi se kako porodica pomaže Navaru da se spremi za veliki dan, a zatim ga odvoze na svečani obred u invalidskim kolicima.  

U trenutku kada je stala pored njega, Navar joj je rekao:  

- Zdravo suprugo, zdravo, draga. Volim te.  

Mladenci i svatovi jedva su zadržavali suze dok je par razmenjivao bračne zavete i prstenje i zaklinjao se na "večnu ljubav".  

Navarov ragbi klub "Nerang buls" organizovao je proslavu u njegovu čast i prikupljanje novca za pokriće troškova transporta njegovog tela do rodnog grada.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti