separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

CEO SVET IH TRAŽI! USLIKANI NEPOSREDNO PRE IZBIJANJA POŽARA! Otac se igrao sa ćerkicom ispred katedrale, a onda je buknula VATRA! (FOTO)


Neposredno pred izbijanje požara u pariskoj katedrali Notr Dam snimljena je fotografija koja je zapalila sve društvene mreže.


Samo sat vremena prije nego što je razorni požar načeo znamenitu parisku katedralu Notre-Dame, otac i kćerka snimljeni su kako se sretno igraju ispred istorijskog spomenika. Nakon požara koji je izbio, fotografija je otad postala viralna.

Fotografija je snimljena pre zalaska sunca i požara.

- Umalo sam prišla tati i pitala ga želi li fotografiju. Sada bih voljela da jesam. Twitteru, imaš li neke magije, pomozi mu pronaći ovo - napisala je, a njen post je postao viralan.

Otac još uvijek nije idetifikovan, a fotografija je već završila u brojnim medijima. Verojatno je samo pitanje vremena kad će biti pronađen.

U požaru koji je zahvatio Notr Dam simbol Pariza i Francuske uništeni su glavni toranj i veći deo krova na vekovima staroj katedrali, ali su dva zvonika i glavna konstrukcija očuvani.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti