AKTUELNO

Predsednik ove kompanije, Veselin Jevrosimović, jedini je privrednik iz regiona koji je dobio poziv.

Nakon svečanog polaganja zakletve na inauguraciji na Kapitol Hilu, Donald Tramp će sutra i zvanično preuzeti funkciju predsednika Sjedinjenih američkih država. Poslednje pripreme su u toku, a spisak uglednih zvanica bogat.

Pored brojnih političara iz sveta i Srbije, predsednik kompanije Comtrade Group Veselin Jevrosimović jedini je privrednik iz regiona koji je dobio poziv da prisustvuje inauguraciji.

Ovo je velika čast za kompaniju Comtrade, svetskog giganta u oblasti IT industrije, koja već 26 godina posluje uzlaznom putanjom.

Comtrade godinama uspešno posluje na teritoriji SAD i broj 1 je u svetu za kompleksna softverska rešenja za “backup” i “recovery” podataka.

Foto: Telegraf

Kompanije sa kojima Comtrade sarađuje na tlu Amerike su među najvećim na svetu, a neke od njih su: CITRIX, Microsoft, HP, Nutanix, Oracle, EMC, F5, Itron, Bally Technologies.

Podsećamo, inauguracija nije samo svečanost na kojoj će Tramp položiti zakletvu, već čitav niz svečanosti i balova koji će se održati u Vašingtonu.

Tramp je najavio dolazak rekordnog broja ljudi u Vašington na inauguraciju, koja će biti obavljena tačno u podne u Kapitolu, zgradi Kongresa.

J. Stanković

#Donald Tramp

#Telegraf

#Vašington

'