AKTUELNO

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima putem društvene mreže Instagram video-porukom.

On je naglasio u video-izjavi, postavljenoj na njegovom nalogu na Instragamu buducnostsrbijeav da neće napuštati Predsedništvo, kao i da neće popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima Đilasom i Jeremićem.

-Nalazim se na svom radnom mestu u Predsedništvu. Nkada neću pobeći, skloniti se, jer je ono za šta se borim, principi za koje se zalažem vredniji od života. Nikada neću odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, neću popustiti pred fašističkim ldierom i tajkunima, lopvima koji su unakazili zemlju - naglasio je on.

Rekao je da se neće pomerati nikada ni sa jednog mesta koje oni pokušavaju da okupiraju.

-Molim pristalice moderne i pristojne Srbije da ne polaze za Beograd, pristojne Beograđane da ne dolaze da se ne sukobljavaju sa malim brojem ljudi, nasilnih, njih je u ovom trenutku 400-500. Nisu oni nasilni, već banda fašista koja želi da razori zemlju. Ne izlazimo odavde zato što ne možemo, već što nećemo da povredimo nikoga. Hoćemo da sačuvamo svaku srpsku glavu, pa i onu koju su fašisti zaveli - rekao je predsednik.

Predsednik je u video poruci naglasio da želi da gradi normalnu i pristojnu Srbiju, kao i da neće nikada pristati na kompromise sa nasilnicima i siledžijama koji su razarali zemlju.

#Aleksandar Vučić

'