separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

HOROR: Drogirao, silovao i tukao usvojenu ćerku (14) svoje partnerke, kad je video sutradan da je živa, ZADAVIO JE!


Porotnici suda u Pensilvaniji moraju da donesu odluku da li će osuditi pedofila silovatelja ubicu na smrtnu kaznu ili će ga poslati na doživotnu robiju zbog toga što je silovao, ubio i raskomadao telo maloletne i usvojene ćerke svoje devojke.


Jakob Saliven (46) iz Filadelfije izjasnio se kao kriv po svim tačkama optužbe za smrt Grejsi Parker (14) koja je provela godone svog života pored nasilnika pre nego što je seksualno zlostavljana, drogirana, a onda na kraju i zadavljena na tavanu porodične kuće.

Kako se navodi, Sara Parker, devojka okrivljenog i usvojitelj tragično nastragale devojke i njenog brata, bila je prisutna tokom bezočnog čina silovanja i iživljavanja od strane Salvena, pošto je zajedno sa njime gajila bizarnu fantaziju o silovanju i ubistvu. Parkerova, dugogodišnja staratelj i nadzornik u usvajanju, pristala je da prizna krivicu u zamenu za doživotnu zatvorsku kaznu i najverovatnije će biti pozvana na Salivenovo suđenje u petak, kada će biti odlučeno o kazni.

Salivenovi advokati su izneli tvrdnje da Parkerova želi da prebaci odgovornost na njihovog klijenta, kao i da je pokojna tinejdžerka bila šteta zavere koju je ona skovala.

Inače, bivši muž Parkerove, Dejvid, uhapšen je 2010. godine upravo zbog zlostavljanja Grejsi Parker, koja je 2007. godine zajedno sa bratom došla u njihov dom. Tom prilikom on je posat u zatovr, a njegovoj supruzi je određena zabrana da usvaja decu, a takođe je izgubila i posao supervizora, Međutim, ostala je tajna kako je devojčica ostala u njenom domu, iako je istraga pokrenuta.

Prema saopštenjima iz policije, Saliven je tukao i drogirao Grejs, dok je bila drogirana i vezana, a kada je završio svoj pir, ostavio ju je da umre u potkrovlju kuće Parkerove. Kada se vratio idućeg dana i video da je i dalje živa, on ju je zadavio. Kako bi se otarasili tela, Saliven i Parkerova su mesecima prosipali preko njenog tela mačji posip, da bi ga zatim iseckali i bacali u udaljeno područje. Na jednom takvom mestu, lovci su pronašli unakaženo telo devojčice 2016. godine.

Da bi Saliven dobio smrtnu kaznu, porta mora biti jednoglasna u svojoj odluci, inače, u sluičaju samo jednog glasa protiv, on će biti poslat na izdržavanje doživotne robije.

Poslednja smrtna kazna izvršena u ovoj državi izvršena je 1999. godine, a od 2015. godine, guverner iz redova demokrata, Tom Vuk, na izvršenje ovog oblika kazne stavio je moratorijum.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti