separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Tramp: U svakom slučaju gradimo zid prema Meksiku


Međutim, kako se navodi, niko od pregovarača nije želeo da iznosi detalje o sporazumu, niti da kaže da li će predsednik Tramp dobiti sav novac koji traži.


Američki predsednik Donald Tramp neće odustati od svog obećanja da izgradi zid na granici sa Meksikom. "Gradimo zid u svakom slučaju", rekao je Tramp na skupu u Teksasu, u vreme kada je objavljeno da je postignut principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade, prenosi Bi-Bi-Si.

Tramp, međutim, nije rekao da li će podržati sporazum. On tvrdi da je barijera, koja razdvaja El Paso i Meksiko, učinila grad bezbednijim, što međutim ne podržavaju federalne statistike, navodi AP.

Prethodno je objavljeno da je nekoliko pregovarača iz demokratske i republikanske partije u američkom Kongresu postiglo principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade krajem ove nedelje, javlja Glas Amerike. Međutim, kako se navodi, niko od pregovarača nije želeo da iznosi detalje o sporazumu, niti da kaže da li će predsednik Tramp dobiti sav novac koji traži za izgradnju zaida duž južne američke granice.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti