AKTUELNO

Samanta se ispovedila o teškom odnosu sa ocem nasilnikom.

Osamdesete godine prošlog veka obeležila je pevačica za kojom su uzdisali muškarci širom sveta. Samanta Foks karijeru je započela kao model, a zatim se oprobala u muzičkim vodama, gde je doživela ogromnu popularnost.

Ona je sada napisala knjigu u kojoj je otkrila da je bila žrtva zlostavljanja. U autobigrafiji ona piše o raznim periodima života, a jedan deo posvetila je svom ocu.

Nakon što sam ga mesecima molila da mi ugradi radio u automobil, što on nikada nije uradio jer je bio previše pijan, u pomoć mi je priskočio moj telohranitelj Dejv. To ga je potpuno izbacilo iz takta. Počeo je ludački da me udara, pala sam na pod, preklinjala ga da prestane... Rukama sam skrivala lice, a on me i dalje šutirao. Mislila sam da će me ubiti... Kad me čula kako vrištim, moja sestra Vanesa skočila mu je na leđa, a ja sam u tom trenutku nekako uspela da otpuzim ispred kuće, na ulicu... Otac je potrčao za mnom i gađao me flašom votke. Da stvar bude još gora, komšija koji me je video u lokvi krvi savetovao mi je da ne zovem policiju jer ću tim postupkom ocu uništiti život - piše u jednom delu.

Foto: Wikipedia

PROČITAJTE JOŠ: I DALJE MU KAPLJE U KASU: Majkl Džekson i posle smrti ZARAĐUJE BASNOSLOVNU SUMU!

Njen otac Džon Patrik Foks bio je alkoholičar, zavisnik od kokainau i nasilnik, pa je pored njega imala veoma težak život.

S.S.

#Samanta Foks

'