AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Nova turska serija "Zabranjena ljubav" počela je sa emitovanjem sinoć na TV Pink, a glavna muška uloga dodeljena je jednom od najpopularnijih turskih glumaca i TV voditelja, Tolgahanu Sajišmanu.

U seriji Tolgahan tumači lik temperamentnog i impulsivnog Jigita Kozana, kome se život menja kada upozna tvrdoglavu Nur. Ona će preokrenuti život na njegovom ranču, a priča o ljubavnom trouglu zaintrigiraće Srbiju.

Foto: Promo

Tolgahan je rođen u Istanbulu gde je završio srednju školu, a kasnije i Univerzitet Doguš, fakutet za poslovnu administraciju. Prvo je počeo da se bavi modelingom - 2002. godine osvojio je drugo mesto na izboru za najboljeg modela Turske. Dve godine kasnije pobeđuje na izboru "Manhunt of Turkey", da bi 2005. godine osvojio i titulu najlepšeg muškarca na "Manhunt International", svetskom izboru u Južnoj Koreji.

Međutim, 2006. godine počinje da se bavi glumom i odmah dobija glavne uloge. Veliku popularnost stekao je upravo nakon serije "Polje lala", a i danas je jedan od najtraženijih glumaca.

S obzirom na njegov izgled i popularnost, turske medije je posebno zanimao njegov privatni život, a zanimljivo je da su sve Tolgahanove devojke za koje je javnost znala, bile glumice.

Tolgahan je bio u vezi sa glumicama Berak Tuzuntač, Merve Bolugur, Serenaj Sarikaja i Selen Sojder, koju je upoznao upravo na snimanju serije "Polje lala".

Od 2015. godine, Tolgahan je u vezi sa albanskom manekenkom Almedom Abazi, sa kojom je dobio sina, a par se prošle godine venčao.

Tolgahan se ponovo vratio u žižu interesovanja ulogom u seriji "Zabranjena ljubav", a kako je dočarao lik hirovitog Jigita Kozana, saznaćete već u prvim epizodama serije koja je sinoć počela s emitovanjem na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Emina Jahović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tolgahan Sajišman | Tolgahan Sayışman

#Zabranjena ljubav | Asla Vazgeçmem

#glumac

#pevačica

#serija

'