AKTUELNO

Holivudski zavodnik bio je sklon razvratničkom životu, a njegovi advokati pokušali su da sakriju takve informacije od medija.

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio koji je osvojio srca mnogih žena širom sveta poreklom je Sloven. O njegovoj prošlosti kruže kontroverzne priče koje se kriju od javnosti.

Leonardova baka, Helen Inderbirken, rođena je u Rusiji pod imenom Jelena Smirnova i zato je glumac za sebe često govorio da je "pola Rus". Jednom prilikom čak je izjavio da bi voleo da glumi Vladimira Putina ako se bude snimao film o predsedniku Rusije.

Foto: Tanjug AP

Veliki uspeh u karijeri Leonardo je doživeo još kao mladić u 23. godini posle glumačkog ostvarenja u filmovima "Romeo i Julija" i "Titanik". Tada je postao miljenik žena i devojaka, pa je sa kolegama Tobi Megvajerom, Dejvidom Blejnom i Lukasom Haom izlazio po klubovima, a njegovo nazvali su "pussy posse" što je u prevodu "potera za mačkicom".

Dikapriu i njegovim drugovima jedno veče dopala se glumica Elizabet Berkli poznata po ulozi u filmu "Showgirls". Pod pretpostavkom da je ona u privatnom životu slobodnija pozvali su je da se im se pridruži. Međutim, ona je objasnila da je u klubu sa dečkom Rodžerom Vilsonom.

PROČITAJTEJOŠ: NIKOL OTVORENO O SVOJOJ DECI IZ BRAKA S TOMOM KRUZOM: Njihova odluka je da postanu sajentolozi, a moja uloga kao majke je da ih i dalje volim!

Posle toga počeli su da je uznemiravaju neprijatnim pozivima, a sve se završilo tučom  ispred kluba gde je Vilsonu povređen dušnik. Sumnja se da je udarac naneo Leonardo, a Rodžer ga je tužio za 45 miliona dolara. Slučaj je rešen nagodbom, a o tome se više ništa nije čulo u javnosti.

S.S.

#Leonardo Dikaprio | Leonardo DiCaprio

'